Bellen? Dat kan!
T: 03 314 61 02 of stuur een e-mail
 Huishoudtoestel defect? Wij helpen je uit de nood!
Onze hersteldienst

Huishoudtoestel defect? Wij helpen je uit de nood!

Vervelend natuurlijk als je de huishoudelijke klusjes thuis niet meer naar behoren kan uitvoeren, omdat je helpende hand je in de steek laat … Daarom kan je bij ons terecht om je electro zo snel mogelijk weer functioneel te krijgen! Zelfs als je het toestel niet bij ons kocht. Bij langere wachttijden zijn er bovendien vervangtoestellen ter beschikking om je uit de nood te helpen.

Wat kan ik laten herstellen?
Tv’s, wasmachines, droogkasten, afwasmachines, koelkasten, diepvriezers, kookplaten, ovens, combi-ovens, stoomovens en kleine huishoudtoestellen zoals strijkijzers, radio’s, koffiemachines, en stofzuigers kunnen door ons hersteld worden. Kleinere toestellen met een defect kan je bij ons binnenbrengen zodat een technieker er naar kan kijken. Binnen een straal van 15 kilometer rondom Rijkevorsel komen we graag aan huis voor de herstelling van grote huishoudtoestellen.  Andere locaties kunnen besproken worden, mits hogere voorrijkost.

Wat heb ik nodig?
Voor toestellen die bij ons zijn aangekocht, kunnen we de standaardgarantie terugvinden in ons systeem. Daarvoor moet je dus niks meebrengen. Als er een verlengde garantie is, moet je wel een bewijs kunnen voorleggen. Ook voor electro die ergens anders is gekocht, heb je een garantiebewijs nodig.

Hoelang duurt het?
We trachten steeds binnen de 2 werkdagen bij de klant langs te gaan voor een herstelling van een huishoudtoestel. De meest voorkomende onderdelen hebben wij altijd op voorraad liggen, waardoor we snel kunnen helpen. Moest er toch iets besteld worden, kan de termijn vanaf de aanvraag tot de effectieve herstelling tot 5 werkdagen duren.

Hoeveel kost het?
Bij elke herstelling aan huis zijn er voorrijkosten van € 25 van toepassing. Werkuren worden geteld aan € 60/uur (inclusief btw). Onderzoekskosten van € 45 zijn van toepassing indien de klant niet opteert voor een herstelling wegens een te hoge kostprijs omwille van de ouderdom van het toestel. Deze kosten worden in mindering gebracht wanneer de klant een nieuw gelijkaardig huishoudtoestel bij ons aankoopt.

Contacteer ons
Heeft je elektrische toestel het begeven? Kom dan langs in onze winkel of neem snel contact met ons op. Dat kan via het formulier hieronder. Laat ons bij een herstelling aan huis zeker weten waar het toestel zich bevindt. Zo kunnen we de nodige techniekers voorzien en helpen we je zo snel mogelijk uit de nood!

Vraag hier een herstelling bij je thuis aan!
Wanneer past het voor jou dat we langskomen?
Bekijk onze privacyverklaring.

Twijfel niet langer,
breng ons een bezoekje!

Wij verheugen ons om jou te ontmoeten!
Wil je toch nog eerst even wat meer informatie vooraleer je de wagen instapt? Geen probleem! Bel ons of stuur ons een mailtje.

lambrechts electro

 • Maandag 09:00 - 14:30
  Dinsdag - vrijdag: 09:00 - 12:30 & 13:30 - 18:00
  Zaterdag 09:00 - 12:30 & 13:30 - 17:00
  Zondag Gesloten

  Aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen:
  Vrijdag 24/12 open tot 16u
  Zaterdag 25/12 gesloten
  Vrijdag 31/12 open tot 16u
  Zaterdag 01/01 gesloten
  Maandag 03/01 gesloten wegens inventaris
 • Hoogstraatsesteenweg 107
  2310 Rijkevorsel
 • 03 314 61 02
 • Whatsapp - 3233146102
 • info@lambrechtselectro.be