Bellen? Dat kan!
T: 03 314 61 02 of stuur een e-mail
 Kocht je onlangs iets bij ons of liet je iets herstellen?
Geef ons jouw score!

Kocht je onlangs iets bij ons of liet je iets herstellen?

Laat ons dan snel weten hoe jouw ervaring was!

Electro is onze business, maar de klanten zijn onze passie! Wij vinden het dan ook belangrijk om een persoonlijke service aan te bieden die tot in de puntjes verzorgd is. En dat gaat ver! Zo staan we je alvast graag bij met professioneel advies, voordat je een huishoudtoestel koopt bij ons en beantwoorden we al je vragen. Natuurlijk verwelkomen we je ook met open armen in onze winkel en delen we onze expertise op gebied van electro. Zo vinden we gegarandeerd het toestel dat bij jou past. Tot slot hebben we onze online webshop heel gebruiksvriendelijk gemaakt, zodat je gemakkelijk vindt wat je zoekt.  

Maar ook na je aankoop staan wij voor je klaar. Onze techniekers doen er alles aan om eventuele herstellingen uit te voeren. Bij lange wachttijden hebben wij zelfs vervangtoestellen ter beschikking om je uit de nood te helpen. Kortom, wij doen er dus alles aan om jouw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Was jij meer dan tevreden of was er toch iets niet helemaal naar wens? Laat het ons weten!

Jouw mening is erg belangrijk voor ons

10/10
Bekijk onze privacyverklaring.

Dit vinden anderen van lambrechts electro

Wim Hauben, Peer
Geweldige service!

10/10

Twijfel niet langer,
breng ons een bezoekje!

Wij verheugen ons om jou te ontmoeten!
Wil je toch nog eerst even wat meer informatie vooraleer je de wagen instapt? Geen probleem! Bel ons of stuur ons een mailtje.

lambrechts electro